30 september

Nu har jag precis sett desperate housewives, jag vet att det börjar på tisdag igen men kunde inte hålla mig :)
Var inte så längesen jag och Liam kom hem, var till öppna förskolan på skallberget med Ann och Theo idag. Var mycket trevligt, inte alls för mycket folk och bara trevliga mammor med barn :)
Imorgon ska vi upp tidigt, då ska vi till carema på tandinformation för Liam.
Skulle träffa Tezzy och Emilia också men lilla Emilia är sjuk igen :( så får ta det en annan gång.

Nu ska jag titta på Greys Anatomy, ett dubbelavsnitt :)

28 september

Nu var det längesen jag uppdaterade. Har verkligen inte haft tid, fullt upp sen en vecka tillbaka.
I lördags blev det iaf så att vi drog till uppsala på middag hos Johan och Camilla. Lämnade Liam hos farmor, GUD SÅ JOBBIGT DET VAR ATT LÄMNA HONOM. Var helt nere ett tag, tills jag ringde och Liam bara skrattade i telefonen :) haha.
Var skönt att komma iväg också, mycket trevliga människor. Lite senare på kvällen bar det av ner till stan, oktober festen. Med Peter Sipen som dj, stod vi alla tjejer och dansade som tokar, haha. Inte dansat eller druckit på jag vet inte hur länge, närmare 2år. Aja, roligt var det iaf. Dagen efter hämtade vi Liam, jag saknade honom hur mycket som helst, han blev så glad när vi klev in genom dörren, lilla gubben. Han sken som en sol :)
Lägger upp lite bilder från i lördags












24 september

Haft fullt upp hela dagen idag också, efter vi vaknat jag o Liam så låg vi och myste framför tvn där det visades barnprogram. Efter han fått i sig sin frukost och fått sin vila så bar det av till Råby, mötte upp Tezzy och Emilia så gick vi till Råbys öppna förskola idag. När vi kom hem blev det laga mat, diska och bada Liam. Nu ligger han och sover.

Min design ser fortfarande rent ut sagt förjävlig ut, ska se om jag kan fixa den själv eller om jag kanske ber någon annan. Får se..

Ska snart gå och lägga mig, blir fullt upp imorgon med. Ska träffa Tezzy och eventuellt Camilla på stan imorgon. Blir väl fika och en massa shopping :p Yeeey!

Haha kolla in den här bilden, Liam har börjat att grimasera :p så söt!




massor av mammor

sådär ja, nu kan man varva ner, haft fullt upp hela dagen. Träffade en par mammor idag från familjeliv, himla trevligt! Jag antar att jag har Liselotte att tacka för det ;), var ju faktiskt hon som rekomenderade sidan. Gick till öppna förskolan i stan på kyrkbacksgården. Ann och lilla Theo bodde här i närheten så vi tog sällskap både dit och hem.
Roligt att hon bor här i närheten, då har man någon att promenera med :)

vilken morgon

vaknade tidigt med Liam, skulle byta blöja på honom och gjorde det i sängen. Såklart så fick han ju för sig att kissa när jag tog av blöjan, tänkte att då har han ju precis kissat då kan han få ligga nakenfis ett litet tag, då kissade han IGEN. Och som ni vet hade jag tvättdag igår, inte så roligt när man precis bytt i sängen, aja.
Någon minut efter det hör jag hur någon försöker ta sig in i lägenheten med nyckel, jag fick panik. Ser hur dörrhandtaget åker ner och nyckeln vrids om. Väckte Jimmy och han gick o kollade, då är det dom nya grannarna som flyttat in över oss. Alltså det är inte första gången det händer som dom går fel. Kan dom inte läsa på dörren? Idioter..
Nu ska jag gå och fixa mig och Liam, ska iväg senare

tvätta, tvätta och tvätta

Japp, idag är det tvättdag.. Inte allt för roligt, men det måste ju göras det också.

vlt

just ja, jag och veronika är med i vlt imorgon, håll utkik :)

heldag på stan

Jaha, då var man hemma igen då, drog till stan tidigt idag o mötte upp veronika o malin. Mycket trevligt. Gick en snabbis på stan sen satt vi oss på fiket Gränden och snackade en massa skit i flera timmar, hade mycket att ta igen :) Som jag sa tidigare så har Veronika nu blivit mamma också, så hon hade med sig sin son Gabriel på 1 månad. Var längesen Liam var så liten, han var ju jätte stor om man jämför dom :)
Malin hade även köpt med sig kläder till Liam, ett par hängselbyxor (som är lite för stora tror jag, men det gör absolut ingenting) och en tröja, tack tack :)

Och förresten, Liam har blivit jätte snabb att ta sig fram, ålar/kryper runt överallt :)

Här kommer lite bilder från dagen iaf






dålig uppdatering?

Det är jätte dålig uppdatering, jag vet. Men tycker inte att det är så roligt att blogga när designen ser ut som skit, ska försöka fixa till det :)
Imorgon ska jag möta upp malin och veronika i stan, var så längesen jag träffade dom så det ska bli roligt. Veronika har ju blivit mamma hon också nu :D

Nu ska jag läsa andras bloggar, sen sova.
Sen jag skaffade mig en blogg så har jag blivit ett bloggfreak, börjat läsa hur många bloggar som helst. Innan så läste jag inte en enda :p

Tjat är så jävla oattraktivt?

Lägg av nu, jag frågade 2 gånger bara för att tävlingen var slut i fredags och ingenting har hänt än, ingen har vunnit!
Om dom tävlande har följt "anvisningarna" som man skulle för att delta så kan väl du hålla ditt också.
FREDAGEN DEN 18.e var det.
Ville veta för att om jag inte vann så skulle jag fråga dig om jag kunde köpa en av dig istället, ville få det gjort så snart som möjligt, inte roligt att uppdatera min blogg när den ser ut som skit.

Aja skitsamma, har tappat både intresset och lusten och hoppar ur tävlingen om det ska vara otrevliga kommentarer tillbaka som gäller!

Fixar skiten själv

ljudar eller pratar?

Jag tror Malin hade lite rätt, när jag trodde Liam sagt mamma för första gången så var det antagligen att han bara ljudade mama och papa.

Men idag så, jag o liam:

Jag - Säg mamma
Liam - pappa
Haha

Nu tror jag faktiskt att han säger pappa och inte bara ljudar det. Har hört det flera gånger :D

Jaha, tidigare idag hade jag inget inplanerat och det blev inget senare heller. Inte gjort mycket vettigt idag inte, spelat magic the gathering på xbox, hur kul som helst, fastnade där ett bra tag innan jag ställde mig o lagade mat :)
Nu har Jimmy tagit över tvspelet och jag tänkte hoppa in i duschen.

flickan som lekte med elden

Igår var vi på bio, flickan som lekte med elden. Den var jätte bra, precis som första filmen, män som hatar kvinnor.
Farbror Patrik var barnvakt åt Liam, hade gått jätte bra :) När jag och Jimmy kom för att hämta honom så fick han världens leénde och blev jätte glad :D åh vilken känsla det var, så söt.
Idag är det lördag och jag har ingenting inplanerat än, får se vad som hittas på.

Om allt och ingenting

Nu så har vi antagligen barnvakt imorgon så vi kan gå på bio, ska bli roligt! Såg även idag att dom har barnvagnsbio här i Västerås, hade jag ingen aning om. Men roligt, då kan man ju träffas ett par mammor med barn och gå dit :)
Johan ringde även Jimmy idag och bjöd oss till han o hans tjej i uppsala nästa lördag, skulle bjuda på mat o grejjer sen var det oktoberfesten också tror jag. Vet inte riktigt om vi ska dit, lämna Liam under natten? :/ vet inte om jag är redo för det än, ett par timmar går väl an men längre än så? hmm, får se hur det blir.
Tror inte jag kommer att amma då iaf, håller på att dra ner på det, nu får han bara på morgonen, men de ska vi ersätta med ett extra mål gröt eller nå. Det är både jobbigt och skönt att sluta, kommer att sakna den närhet som vi får med varandra under ammningen (men den närheten får vi iofs iallafall) de enda som ska bli skönt är att slippa dessa jävla amningsbh:arna och amningskuporna. Är så jävla trött på dom nu, så himla fula!

Just nu ligger Liam o sover. Christer är här o hälsar på. Han o Jimmy spelar Need for speed most wanted och jag har precis diskat klart. Har storstädat idag!
Har även kollat runt lite på lägenheter, 3or. Är så sugen på att flytta igen, vi flyttade ju nyss hit men det är fortfarande bara en 2a och jag vill ha eget rum till Liam. Han har väl inte så stort behov av att ha det redan nu men skulle vara skönt och ha någonstans där han kan ha alla sina leksaker, är lite trött på att ha dom över hela vardagsrums golvet. Och det skulle vara så roligt att inreda rummet, kollat runt en massa på nätet och vill beställa hem hur mycket som helst :)
I vilket fall så måste han ju ha ett eget rum om något år, därför jag vill flytta redan nu. Tycker inte det är så roligt och fixa o dona i denna lägenhet när jag vet vi lär flytta snart igen. När vi väl hittat en 3a så vet vi att vi kommer att bli kvar i den tillräckligt länge för att fixa till den. Vi hade ju våra funderingar på att göra ett massa saker i denna lägenhet men tror vi skippar de mesta och fixar de i den andra istället.

Nej, nu har jag skrivit tillräckligt tycker jag =) Godnatt på er

7 månader

Jepp, idag blir min lilla ögonsten 7 månader, kan inte förstå att tiden gått så fort.
Tyckte att vi nyss låg på BB.

Imorgon är det fredag, då kommer svärmor hit och hälsar på :)
Vi tänkte att vi kanske kunde fråga henne om barnvakt nån timme imorgon, vi har våra funderingar på att gå på tidiga föreställningen på bion, flickan som lekte med elden. Män som hatar kvinnor är ju hur bra som helst.
Jag o Jimmy har inte hittat på något själva sen evigheter tillbaka, aldrig lämnat Liam till någon annan.
Känns inte "rätt" att lämna ifrån mig honom än, men jag känner att jag måste få komma ut och göra någonting även om det bara är en bio på max 2 timmar.
Aja, får se hur det blir.

Igårkväll när jag skulle gå in och titta till Liam hade han en väldigt konstig sovstil, sötnosen min <3
fick lov att lägga honom tillrätta, kan inte vara skönt det där







baka

Både Jimmy och Liam sover, sjuka båda två.
Jag sitter och gör absolut ingenting. Har mina funderingar på att baka lite.
Bröd skulle vara gott, och även bullar :) vi får se.

desperat? Nej inte alls ;)

Jag följde Liselottes råd om att skaffa ett konto på familjeliv :) Inte för att "leta" efter nya vänner men kanske dyker de upp någon här ifrån som man kan få kontakt med, verkar jag desperat? Nej inte alls ;)
Men seriöst, verkar inte finnas så många fler sätt att få kontakt med nya människor när man som sagt inte jobbar för tillfället (inte ens i västerås) och inte går ut o festar längre. Men faktiskt, det var en massa intressanta saker på den sidan.
Annars har det inte hänt mycket, sugen på att åka till Eskilstuna djurpark, men de får bli när vi får pengar.
Malin hörde av sig igår, på måndag kommer hon hit till västerås. Även Veronica kommer hit med sin lilla knodd, ska bli himla roligt att träffa dom igen.

någonting nytt måste hända snart

Usch, jag känner att något nytt måste hända i mitt liv snart. Jag börjar bli uttråkad av att bara gå hemma hela dagarna. Har inte jobbat sen november förra året, blev ju sjukskriven i några månader innan Liam kom. Svårt att ha det tunga arbetet som jag har när man är gravid. och nu är jag mammaledig till någon gång i början av nästa år. Men missförstå mig inte nu, jag älskar att vara hemma och ta hand om Liam, det är underbart. Så roligt att se hur han utvecklas dag för dag, och han är helt underbar. Men jag känner att alla dagar ser exakt likadana ut. Helgerna är precis som vardagarna, märker ingen skillnad.
Saknar mina vänner, väldigt mycket. Tyvärr så bor ju de flesta i Avesta o Sala.
Tezzy är typ den enda här som jag umgås med, och vi träffas inte ofta heller. Jag behöver komma ut mer o få fler vänner. Men hur? Hur lär man känna nya människor när man inte jobbar och festar?

Nej usch, blir bara deppad av att tänka på det.

propp helvete

Idag har varit en jätte jobbig o stressig dag. När jag skulle laga mat till Liam upptäckte jag att jag glömt lagt ut köttet för att tina. När det äntligen tinat så skulle jag ge mig på o laga Liams mat samtidigt som jag skulle laga våran mat. Liam och Jimmy låg o sov, TILLS det ringer på dörren. 2 pojkar som ska sälja kakor.. Då vaknar Liam och är inte på sitt bästa humör, men blev lite bättre när han fick vara med mig i köket. Där står jag vid spisen, varenda platta på + ugnen. Då går proppen. Allt slocknade. Jag fixade till det o fortsatt, då hände samma sak igen. Jag blir bara mer o mer galen, fixar skiten igen. och ytterligare en gång så går proppen. JAG BLEV GALEN! Jag fick laga klart en sak i taget. När jag skulle äta så hade halva maten hunnit blivit kall, Jimmy ville inte ens ha mat, orkade inte äta. Vafan, då kunde jag bara tagit mig en macka eller något.
Iallafall, allt bara fortsatt jävlas med mig, verkligen allt. När jag stod i köket o diskade upp så slängde jag in blicken på Liam som låg o härjade på golvet i vardagsrummet efter middagen (tyckte att det blev lite väl tyst) och där låg han, och kladdade runt i sina egna spyor (stoppar alltid in leksaker för långt in i munnen), hela han var full av kräkor. Fick tvätta av honom o nu ligger han nakenfis o leker. Ingen idé o ha kläder på honom när vi bara är hemma. Nu äntligen har jag satt mig för att ta det lite lugnt, tagit hem lite fler nya avsnitt av True Blood. Slänger upp nån bild ifrån idag iaf =)



går det aldrig över?

Det verkar inte som om vi blir helt friska här, Liam är fortfarande förskyld o lite varm, jag har kvar halsont och hostan och nu ligger Jimmy och fått allt det där jag hade i början.
När jag vaknade såg jag smset från Licky, hade helt glömt bort att hon skulle komma över idag.
Men tror vi skjuter upp det tills vi alla blir helt friska igen.
Kanske inte så trevligt o komma hit men en som är sängliggandes, och en som bara hostar o nyser som ser dödssjuk ut (jag)
Nu ska jag o Liam krypa ner i soffan och kolla lite på barnprogram, mysigt.

True Blood

Under den lilla tiden vi var borta så hade de hunnit kommit ut 3st nya avsnitt av True Blood och nu har jag tittat på dom alla, Säsong 2 avsnitt 5, 6 och 7 , så sjukt bra serie :)



who´s the winner?

Nu är vi hemma, blev kvar över natten i Kolbäck. Spelade poker hela kvällen and who was the winner 2 av de 3 gångerna? Jo, jag såklart ;) tyvärr så satsade vi inget, men nästa gång så :)
Nu sitter Jimmy o Johan och spelar Call Of Duty, och Liam ligger o härjar på golvet.
Själv ska jag ge mig på maten snart, spagetti och köttfärssås serveras det idag.

sjuk

Stackars lilla Liam, när jag skulle amma honom imorse så gick det inte så bra. Han har blivit så förskyld o täppt i näsan att han inte kan andas där igenom :( Fick gå upp o fixa gröt istället. Ska snart iväg o fixa nässpray för barn. Kan inte vara lätt för dom inte :/
Som jag sa igår, idag ska vi åka ut till svärisarna, håller på att packa nu och lär fortsätta med det :)

Ha en toppen dag

hjärndöd

Nu lägger jag ner bloggen för idag och går o lägger mig, blir hjärndöd av o sitta här o försöka fixa o dona med skiten som jag inte ens fattar mig på :/ Nu får den se ut såhär tills jag får mer tid över, kommer nog ta evigheter innan de blir klart, men de får ni leva med helt enkelt :)
Nu ska jag krypa ner bredvid min man!
Sov gott

fullt upp

Okej, jag kanske ljög liite i förra inlägget ;p
Kanske inte direkt ÄLSKAR att vara en shopaholic för oftast så leder det till en mycket sämre ekonomi och det tycker jag ju inte om förstås. Men det handlar bara om jag shoppar till mig själv, är det till Liam så är det värt varenda krona såklart ;) då kan jag nog leva på nudlar resten av månaden, haha!

Har precis diskat klart o lagt fram kycklingen, tänkte ge mig på o laga samma mat som häromdagen, var så jävla smaskigt att de får serveras hela 2 gånger denna vecka. Stackars Jimmy som åt den matlådan igår, samma mat 3 dagar i rad ;) men som jag sa till honom - Har du inget bättre förslag så är det bara o äta o knipa käft ;)

Blir lite sen mat idag, haft fullt upp. En gnällig Liam, ett ica besök, boka tvätttid, diskat m.m. Har även spenderat ett par få timmar här framför bloggen och försökt att fixa till min header, men som ni ser så funkade det inte så bra, ser likadant ut. På förhandsgranskningen blev de skit bra men sen tog det stopp, hände inte ett skit. Tänkte att jag skulle höra med Lina om hon vill hjälpa mig sen :D

Imorgon ska vi troligtvis ut till Kolbäck, där Jimmys mamma o Owe flyttat till en 3a, alltid lika roligt och träffa dom. Har en himla trevlig svärmor :)

Nu ska jag kolla kycklingen, ADJÖ

okej jag erkänner,

jag älskar att shoppa, vem gör inte det? Känns alltid bättre när man får shoppa av sig lite, jag är en shopaholic och jag älskar det :) jag har så himla mycket kläder liggandes med prislappar på, kläder som jag bara köpt för att köpa något. Att komma hem tomhänt går ju inte?




uppe före tuppen

jo nästan, de känns så iaf. Liam brukar alltid sova länge tillsammans med mig men inte denna morgon tydligen. Vaknade av att jag fick en spark i ansiktet, tack Liam alltid lika roligt o bli väckt av dig :) ska bli skönt när du kan prata, lite trevligare o vakna av ett - Godmorgon Mamma. Men de är alltid lika mysigt att ligga o mysa med honom innan vi går upp även om jag precis fått en smäll, det är ju bara hans sätt att säga godmorgon på nu :)
Nu ligger han o härjar på golvet samtidigt som han kollar på barnprogram. Ska snart ge honom lite gröt, och jag ska ta en kopp varm choklad. Mår lite bättre idag iaf, än sålänge!

åren har gått sjukt fort

God kväll allesammans,
Har setat o kollat lite i årsboken vi fick idag, mycket intressant.
Kom o tänka på world trade center när det hände, det var 2001, alltså 8år sedan.
Är det inte sjukt vad tiden går fort?
Samma sak med tsunamin, det var 2004. Det känns som om de var igår nästan.

Och jag då? Ja, jag är fortfarande lite hängig, fryser som tusan.
Krypit ner under täcket här i soffan framför datorn med en varm kopp te och 2st ost mackor.
Liam ligger och sover så sött i våran säng. Han mår nog inte så bra han heller, stackarn!
Ska nog krypa ner bredvid honom snart.

Just ja, nu har jag hållt på i timmar att försöka ladda upp en profilbild och skriva
en kort presentation men inte fan funkar det heller :/ någon som vet vad jag gör för fel?




o japp, mycket mjölk o socker i ;)

årsboken

Fan vad klockan rinner iväg, tror Liam börjar bli sjuk nu också. Tog med mig honom in i sängen, o vi vilade typ 3 timmar, så jävla skönt! Men pigg kan jag inte säga att jag blev. Är ju livrädd för att Liam ska smittas utav den där svininfluensan, jag är nästan aldrig sjuk och såklart ska jag bli det nu när den håller på att spridas och jag blir som vanligt extra nojjig och ringer en läkare för att jag är lite förskyld, pinsamt!

Mitt i allt skrivande nu så spydde Liam ner hela golvet o låg o plaskade i det, haha han är rolig han.
Gick in o duschade med honom o mitt i allt det så ringer det på dörren. Jag går o öppnar o där står två tjejer från bokförlaget bertram, dom frågade om jag hade tid och jag släppte in dom. Det slutade med att jag gick med i skiten o kommer nu få hem en årsbok varje år fram tills 2013, då dom kommer att komma tillbaka. Dom försökte även lura på mig en massa barnböcker, men snälla tjejer - Jag jobbar med böcker. Har hela lägneheten full med barnböcker. Och jo, mitt barn förtjänar det bästa men att stå o betala 500 jävla spänn för 1 barnbok, alltså 500x8=4000kr (8st böcker fanns det i serien) är det inte värt.
Nej, nu ska jag gå in o fortsätta duscha :)
Hörs senare


Då har man hittat hit

Nu har även jag hittat hit, oväntat va? Känner ibland att jag skulle vilja skriva av mig lite, så tyckte det kanske skulle vara schysst att skaffa sig en blogg. Jag skriver exakt vad som faller mig in, kan vara allt mellan himmel o jord. Hur aktiv jag kommer att vara är en annan femma :)
Just nu känner jag för att berätta att jag är sjuk, förskyld, hosta, ont i halsen och huvudvärk! inte roligt alls. Men hann att känna den goda smaken från maten som serverades igår iaf

 

Kycklingfileér

squash

paprika (röd för er som är färgblinda)

creme fresh (paprika,chili)

serveras m. pasta



RSS 2.0