26 mars

Idag tog jag ledigt från jobbet, vi var ju till porträttstudion och skulle ta familjefoton. Men Liam var inte alls på humör för det, han brukar vanligtvis vilja gå upp kl.09 men vi skulle ju vara där då idag så vi fick lov att väcka honom vid kl.08 och det var inte populärt vill jag lova så när vi provat några kort så bestämde vi oss istället för att boka om tiden. Men han måste ju börja gå upp tidigare nu när vi ska börja skola in honom snart, kan ju inte lägga honom ännu tidigare på kvällarna heller, han somnar ju redan vid kl.20.

Har ringt till SJ, fick veta att mitt tåg till jobbet börjar gå på måndag igen så inga fler ersättningsbussar och förseningar, tack och lov!

Har ju börjat övningköra igen litegrann nu, på luncherna på jobbet kör jag med Carro, vi gick en handledarkurs förut i sala men jag flyttade till västerås i samma veva så det blev inget av förren nu, sen på fritiden ska jag köra med Jimmys bror Patrik, måste ligga i nu.
Får se om jag ska köra lite i helgen, på lördag eller söndag. Men imorgon ska vi nog till örebro och bada, det blir jätte roligt för Liam :)

Och idag kom ÄNTLIGEN ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries, tur att jag var ledig idag så jag hade ork att se på det :) så jävla bra.

Nu ska vi laga lite mat, måste bara slita Jimmy från TVspelet och det är INTE det lättaste ;p

24 mars

Nu så har jag äntligen fixat gym/pass kort på FeelGood här i västerås, har sagt ett tag nu att jag ska börja träna och nu blir det äntligen av, ska bli skönt. På tisdag ska jag träffa min personliga tränare.
Så nu kommer jag ha fullt upp hela veckorna med familjen, jobbet, träningen + att plugga och fixa till körkortet, och nog ska vi hitta lite tid för vännerna också :p

Nu ska jag fixa o dona lite innan det är dags att sova, har en timme på mig.

21 mars

Idag har varit en bra dag, om man bortser från all jävla snö som kommit tillbaka..
Vi var iväg till busborgen och på vägen hem tog vi net on net, blev ett impulsköp, en ny digitalkamera..
Jag kan inte bestämma mig om jag är nöjd med den eller inte men i vilket fall behåller jag den. Min kamera har ju gjort sitt redan..

Imorgon är det dags att gå upp tidigt igen, jobba! Men på fredag är jag ledig, då ska vi till porträttstudion och ta familjefoton, det ska bli roligt men kommer att bli fattigt efteråt :p

20 mars

Gud vad skönt med helg, idag var vi ner på stan och kikade runt. Köpte nya solbrillor och en ny väska. Sen var vi även in på Vincent (skoaffär för barn) och köpte skor och nya stövlar till Liam. Gick på 699kr för bara Liams skor, inte är det billigt. Och redan till midsommar lär han nog ha nya. Han har ju fått börja promenera litegrann ute nu, det tycker han är jätte roligt, sötunge!
Imorgon blir det nog busborgen, om vi känner oss lite bättre. Har fortfarande lite hosta och ont i halsen. Liam har också fått lite hosta, men köpte hostmedicin till honom idag och det älskade han, lakrits smak.
Nu ska jag börja med maten, sen ska Jimmy få kolla på min telefon varför det inte går att uppdatera min blogg med den, jag som har all tid i världen att uppdatera när jag pendlar.


Han ville ta sin hostmedicin själv :)


Liams nya skor och strumpor.

17 mars

Jag är sjuk, varit hemma från jobbet igår o idag men imorgon ska jag nog komma iväg..
Jag är redan sjuuukt trött på att pendla, och det har inte ens gått 3 veckor?!
Men den 1a april så har jag och Jimmys bror Patrik bokat in en handledarkurs så jag kan börja övningsköra med honom, jag måste skaffa mig ett körkort!
Liam har även fått en dagisplats här på förskolan 3 minuter från oss, den 15e april ska han skolas in.
Jag har tagit 2 veckors ledighet då för att vara med honom.

Dom här 2 dagarna när jag legat hemma med halsont, hosta, huvudvärk, rinnande- OCH täppt näsa så har jag fastnat för en ytterligare serie, Cougar Town.. Har sett dom första 17 avsnitten. En helt okej serie som jag kommer att forsätta att följa, som med alla andra serier, NÄR JAG HAR TID! Bara för att jag hunnit sett 17st redan är för att jag inte kunnat fått en blund om nätterna p.g.a. min hosta, så vad är inte bättre då än en kopp te, macka och Cougar Town maraton + att avsnitten bara är 20minuter långa...

Nu lär jag börja avrunda här, tänkte kolla lite på TV medans Jimmy lägger Liam, sen kl.21 är det min tur att sova om jag ska orka med en jobbdag imorgon, hoppas jag känner mig bättre.

3 mars

Tänkte bara meddela om hur mina dagar ser ut i veckorna nu när jag börjat jobba igen...

Kl.04.00
Då ringer min väckarklocka.

Kl.04.45
Jag går till bussen som tar mig till tågstation

Kl.05.45
Då ska mitt tåg gå mot Morgongåva.
(Alltså 45min väntetid på station)

Kl.06.30
Framme i Morgongåva och går därifrån till jobbet.

Kl.06.45
Stämplar in och börjar jobba.

Kl.16.00
Stämplar ut och åker bil till Sala.

Kl.17.10
Mitt tåg tar mig till Västerås
(Väntetid på sala station 40min)

Kl.17.43
Tar bussen från västerås central som sedan tar mig hem till Gideonsberg och går hem sista biten.


Jag är alltså borta mellan kl. 04.45-18.00, alltså TRETTON TIMMAR OCH EN KVART!
Och det är bara om allt går som det ska vilket det INTE gjort denna vecka... Tågen har varit ersatta med buss, alltså har jag kommit 45min försent till jobbet. Vissa tåg är helt inställda.. + att jag redan får vänta.
Så denna vecka har jag inte kommit hem förren kl.19.00.
Jag är trött, ont i huvudet, träningsvärk, ont i fötterna och hungrig. Innan jag är hemma så är jag också helt dyngsur om fötterna för all jävla snö, fryser nästan ihjäl och är på världens SÄMSTA humör. Frågan är alltså, Hur länge kommer jag att orka?

Jag vet att det finns många fler än jag som pendlar, men allt blir ju bara värre för vissa när dom redan har väntetid mellan tåg o buss och sen är det först försenat och sen inställt.

Det värsta är, jag hinner nästan aldrig träffa min familj i veckorna :(
Lagom till jag kommer hem så ska ju Liam sova nästan, och själv måste jag lägga mig kl.21 för att orka nästa dag.

RSS 2.0