Första Advent

Blev som sagt Björn Rosenström i fredags med mamma, hennes karl och Jimmy. Liam var hemma med morbror och morfar sin, men vi åkte ganska sent så han sov nästan hela tiden. Vi hade iallafall jätte trevligt, träffade många man kände. Men jävla skitställe, stänga kl. 01?
Lägger upp lite bilder när jag kommer hem.

Är fortfarande kvar hemma hos mamma, alla har redan lagt sig.
Själv tänkte jag sätta ansiktsmask, hoppa ner i badet och göra hårinpackning.
Blir hämtade imorgon, då blir det att julpynta litegranna, iaf få upp lite julstakar/ljusstakar?. Är så himla mysigt när julen närmar sig.. Lär ta någon dag här snart och köpa lite julklappar också.


27 november

Sitter och väntar på att mamma ska sluta jobbet, vi ska iväg till stan. Köpa några öl till ikväll och sen lär jag springa in på lindex och kolla efter väskan jag vill ha, glömde ju naturligtvis en hemma. Blir ganska lugnt ikväll, kolla Rosentröm och sen hem igen. Han var ju i Västerås 2 gånger under min graviditet så missade honom båda gångerna så lär faktiskt gå dit idag :)
Igår var vi hem till Johanna som planerat, himla trevligt. Fick en massa kläder till Liam som sötungarna Theo och Wilgot växt ur, tack tack :)

26 november

Vaknade kl. 05 idag, fick en jävla hostattack och ville inte väcka Liam, så gick upp istället. Nu kan jag inte somna om igen, har jätte ont i halsen. Typiskt!
Jag som hade mina planer att åka hem till Johanna och hälsa på i Avesta medans mamma jobbar.
Försökte få Liam att somna i sin resesäng igår, visst du. Han bara låg där och skrattade åt mig och total vägrade att sova, tillslut gav jag upp och la honom bredvid mig i sängen och självklart somnade han på engång, även jag.
Träffade Rosanna på tåget igår, jätte roligt, Var hur längesen som helst jag träffade henne, vi pratade om att vi måste styra upp något snart, ETT MÅSTE! Saknar alla tjejerna i Sala (och Avesta såklart).

Nej, om man ska ta och göra iordning lite té och krypa ner i soffan i mammas mjuka och väldigt sköna morgonrock (glömde min) framför Tvn och se om man kanske blir bättre och kan åka en sväng till Avesta senare idag ändå, kanske svänga förbi Kicks också och träffa Linda :)

Imorgon bli det troligtvis Björn Rosenström på älvan här i Avesta, någon mer som ska dit?


25 November

Jag håller på att packa förfullt, vi ska till mamma i Avesta några dagar.
Var tvungen att ta en liten paus, måste tänka om jag glömt något innan jag tar fram väskan.
Liam sover, skönt. Då är han på lite bättre humör när vi väl är framme.
Han är så rolig, skulle promt vara med när jag packade. Men han var inte mycket till hjälp,
allt som ska med ligger på sängen och Liam tyckte det var jätte roligt att kasta ner allt på golvet.
Ska se om jag hinner bränna ut lite filmer till mamma också, hon hade några önskemål.
Annars tar jag nog med laptopen.

Tezzy, ville bara säga att jag tänker på dig. Hör av dig när du har tid så får jag höra hur allt går/gått.

Måste fortsätta nu, hörs.

21 november

Har precis kollat klart på filmen, Miss March. Den var hur rolig som helst :) Passade på medans Liam sover lite middag.
Igårkväll såg jag på paranormal activity, sådär måste jag säga. Första timmen var lite halvt seg.

Nu vaknade Liam, lär ge honom lite mat nu, kanske uppdaterar mer sen.


19 November

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen, men har haft fullt upp..
I lördags var jag med Camilla och Milla till pluto på High Heels Partyt, himla trevligt var det. Såklart var vi bland dom 99 första och fick välja ett par skor bland utställningen, fick ett antal välkomstdrinkar + att vi fick en varsin goodiebag som innehöll lite tidningar, smycken, smink och en massa smått och gott. Tack Camilla för att du bjöd med mig, behövde verkligen komma ut lite med er tjejer.
Söndagen bjöd på huvudvärk ;p

Sen blev det måndag, vi åkte till Stockholm och hälsade på mina släktingar, fick en massa god mat och trevligt sällskap, åkte hem på tisdagen igen..

Mitt lilla hjärta blev 9 månader i tisdags också, gud vad tiden gått fort.
Igår blev det lite filmkväll, tittade på 2012. En jätte spännande och bra film, måste ses :D

Nellys high heels party

Camilla och Milla frågade om jag ville följa med till pluto ikväll på Nellys high heels party, skulle vara himla trevligt. De 99 första får ett par gratis skor och de 200 första får en goodiebag, låter ju inte helt fel.. Känner mig inte så jätte bra bara, hängig och grejjer. Men vi får se hur det blir, blir nog nyktert för min del iallafall.

Uggs

Åh, har hittat ett par jätte söta uggs skor till Liam :) lätt att jag ska skaffa ett par till honom.
Sen ska jag nog skaffa mig själv ett par :)


God kväll

Idag fick vi besök, min biologiska pappa ifrån USA kom idag och hälsade på tillsammans med kusin, faster och farmor min.. Dom hade med sig massa saker till Liam och lite till mig också :p Han åker tillbaka till USA på tisdag så vi kanske åker till stockholm och hälsar på någon dag innan.
Liam har precis somnat, läste sagor och sjöng lite för honom innan som vanligt så blev han trött :)
jag har faktiskt inte ens hunnit ätit något idag, ashungrig är jag :/ hmm..
Om Jimmy kommer ner från grannen snart så kan han kanske hjälpa mig lite i köket ;) hoppas.

11 november

Oj vad länge jag och Liam sovit, somnade ca. 19.30 igår sen vaknade vi kl. 08.30 imorse.. Var helt slut efter gårdagen.. Igår gick vi upp vid kl. 08 för att äta frukost och fixa till oss, skulle till öppna förskolan på Råby för att ta kort på Liam. Vi åkte dit, gick jätte bra o fotas sen busade vi och åt lunch innan vi drog vidare med Tezzy och Emilia till skallbergets öppna förskola. Där blev det mer bus och mer fika :) vi var inte hemma förren vid kl.17.. Blev en lååång dag :)




9 November

Nu är det ny vecka igen, och den börjar med att jag är jätte trött. Liam sov jätte dåligt inatt, vaknade upp vid kl.00 och var jätte pigg, han somnade inte om förren typ kl.03, vägrade sova. När jag la honom i sängen så ställde han sig upp och härjade sen fick han ligga mellan oss då låg han bara och nyptes, rivdes och "slogs".. När han väl somnat tänkte jag att han kanske iaf skulle sova lite längre på morgonen eftersom han var vaken i timmar under natten, men nejdå. Kl.08 som vanligt vaknade han och fick sin gröt *gäsp*
Nej nu vill han busa lite, måste sluta :) hörs sen.

Farsdag

Idag är det farsdag, Jimmys första. Han fick kaffe på sängen och ett kort från Liam, blir lite god mat senare ikväll också. Har precis kollat klart på alla mina serier jag följer och precis nu börjar min pokerturnering :) Efter den ska jag ringa pappa :) kanske skriver senare..

4 November

God kväll allesammans,
haft en del att stå i, därav den dåliga uppdateringen.
Vi mår iaf bra, och Liam ställde sig upp själv igår mot soffan för första gången, jag är så stolt över honom <3

RSS 2.0