18 Februari

Sådär, då var det 2a kalaset för Liam över. Han blev 1 år igår, stora killen.
Mamma, Hoffa, Christian och Jesper kom från Avesta igår för att fira. Massa roliga presenter och god tårta som jag själv bakade ;) min första också för den delen. Liam fick äta tårta själv, lägger ut bilder på hur det såg ut ;p
Idag kom Liams farmor för att fira, hon hade med sig glasstårta som jag tryckte i mig, och till Liam en blåbärsbakelse som han var väldigt förtjust i, och även idag en massa paket. Även jag fick paket, ni kommer väl ihåg att jag var på Nellys High Heels party för ett par månader sen? IDAG fick jag äntligen mina skor, fy fan vad läckra. Slänger med en bild på dom också.. Har du fått dina Camilla?

Nu ska jag vara lite social med Josephine som är här på besök, Liam sover middag och Jimmy spelar TVspel.


Fick chokladfingrar av farbror Thomas :)


Tårtan som jag gjorde, en riktig barntårta. Chokladpudding, vaniljsås,
grädde, riven choklad, mandariner och jordgubbar.

Det räcker inte med en sked eller :p



På lördag är det sista kalaset :)

Tack för alla presenter <3
Har inte tagit något kort på alltihop än.

15 Februari

Jo men visst finns det lite romantik i min karl också :) Det första han sa när han kom hem från ica igår var -Fan jag glömde bla, bla och bla.... så du måste springa iväg. Och jag som vanligt tände till direkt och blev sur, det sista jag sa innan han gick var ju att han absolut INTE skulle glömma det. Jag springer iväg och när jag kommer hem luktar det gudomligt gott ifrån köket, han hade dukat och satt rosor i vas tillsammans med ett kort. Då hade han alltså varit till blomaffären och sen handlat god mat som han höll på att tillaga tillsammans med Liam i köket, han är väl för underbar <3 stackarn, så blir jag grinig när han bara ville överraska mig :)

Förövrigt så har vi haft fullt upp på senaste tiden.. Varit till badhuset, varit på BVC, busborgen, öppna förskola, shoppat en massa till Liam, och jag har setat bänkad framför datorn och tittat på The Vampire Diaries, jag är helt förälskad i den serien, påminner mycket om True Blood. Christian har varit här också, var flera månader sen jag träffade honom sist, var så roligt att ses igen. Saknar mina bröder och resten av familjen jätte mycket.

På BVC så var det läkarkontroll och vaccination, han väger nu 12,3kg och är 77cm, allt såg jätte bra ut.

Nu ska jag fixa mig lite, Ann har bjudit med mig på bio ikväll, förhandsvisning på Jim Careys nya film, spännande!



Hemmagjord potatisgratäng m. biff, vitlöksbröd och sallad..
Sjukt gott vill jag lova, min karl kan han ;p <3

8 Februari

Har precis kommit ut från duschen, Jimmy lägger Liam så jag tänkte ta mig lite tid för en uppdatering här.
Kan ju börja med att tala om att Liam går nu, har gjort det några veckor och jätte duktig är han :) Han börjar även få 3 nya tänder upptill så snart har han 5st, haha sötunge.
Var och bada här för någon dag sen, Liam älskar verkligen det, så vi tänkte att vi skulle åka till badhuset med honom MINST 1gång i månaden. Jag passade även på att ta en 25minutare i solariumet, fy fan vad skönt det var, och behövdes verkligen. Jag är så jävla blek under vintern, hatar det.

Liam blir ju 1 år snart, den 17e februari. Alla är välkomna så hör gärna av er om ni vill komma förbi lördagen den 20e på en fika.

Var inne på torrentleech och kikade runt efter någon bra film som jag kunde se ikväll och vad hittade jag?
Jo Desperate Housewives??!! Avsnitt som jag inte sett som började komma redan i januari, det sista jag såg var ju det som gick sist på kanal5. Hur i hela friden har jag kunnat missa, hoppas bara att det är fortsättningen och inte att någon döpt filerna helt åt helvete fel för i såfall om det är rätt, så kommer jag att sitta bänkad framför datorn ikväll framför 4 avsnitt, YEEEY! Nu är det klart, måste kolla så det är rätt, HOPPAS.

4 Februari


Mamma älskar dig över allt annat <3

RSS 2.0