Säljer lite av Liams gamla barnartiklar + sminkbord

Tänkte sälja lite utav Liams gamla grejjer, han är för stor nu ju :) och dessutom tar de bara en massa plats.
Allt är i superfint skick..


Kul babygym med säkra, pedagogiska leksaker. Stimulerar syn, hörsel och känsel. Gymmet är utformat både för rygg- och magläge. Det kan även användas utan lekbågar. Låt gärna barnet träna på mage - ger bra träning för rygg, nacke och armar.
Nypris: 649kr på www.lillamirakel.se

250kr, har handtvättat den.

Rainforest Mobile
Mobilen med fjärrkontroll projicerar stjärnor som rör sig genom rummet. Du kan välja att spela en av fem ljudeffekter medan plyschfigurerna från regnskogen dansar runt ovanför.
Ålder: 0 månader +
Nypris: 695kr på www.barabus.se

350kr
SÅLD


Den stadiga och bekväma bärselen. Med BABYBJÖRN Bärsele Active kan du gå långt och ändå vara nära ditt barn. BABYBJÖRN Bärsele Active är en rejäl bärsele, designad för att bära ett tyngre barn och under längre stunder. Du får rätt avlastning tack vare det sköna svankstödet och de breda vadderade axelremmarna, samtidigt som ditt barn är tryggt och säkert i bärselen. Bärselen ger bra stöd till det lilla barnets rygg och huvud och säkerställer att barnets ben och armar är i en fysiologiskt riktig position. När barnet blir äldre kan huvudstödet vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt och se sig omkring. Från nyfödd (minst 3,5 kg och 53 cm) upp till 12 kg. Godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1. Maskintvätt 40 grader. Tvättas separat. Använd gärna skonsamt tvättmedel, utan blekmedel.
Nypris: 1295kr på www.babykoncept.se
400kr


Säljer även mitt sminkbord/toalettbord från IKEA, inkl. spegel och stol.
Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, är tagen med mammas mobil, bordet står
även där, i Avesta. Så det skickas inte, utan hämtas där.
Det är i väldigt fint skick, säljer det p.g.a att jag har ett till, lite mindre (får inte plats med detta)
Hade tänkt mig 1500kr för allt.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag gav för allt, varken bordet (190cm) eller spegeln finns kvar.
Spegeln gick på ~800kr och Stolen 699kr. Mitt sminkbord jag använder nu (120cm) är mindre än detta och kostade 995kr så de andra var nog dyrare. Bordet och spegeln är i ekfaner.
SÅLD

Så, är ni intresserade så skriv en kommentar eller mejla mig på [email protected] så hör jag av mig :)

ps. ska det skickas, betalar köparen frakten. Annars hämtas allt utom sminkbordet i Västerås.

20 Januari

Det har varit mycket på senaste tiden, har varken orkat eller haft lust till att uppdatera. Men vi har haft fullt upp iaf, nya telefoner som vi har passat på att fixa o dona med när Liam somnat (iphone, är ju hur mycket som helst som man kan göra med den), busborgen, fotograferats, visning på lägenheter m.m. Fick iaf veta idag att vi inte fick lägenheten på Gryta som vi var o kollade på sist, först fick vi ju inte ens visnig på den som jag skrev i ett tidigare inlägg, det var väldigt tråkiga nyheter :( trodde verkligen vi skulle få den, jävla kösystem. Aja, bara fortsätta att leta.

Nej nu ska jag mysa med Liam framför barnprogram.

10 Januari

Såg filmen Stoic igår, sjuk film men otroligt bra. Själv klarade jag knappt av att se hela men tvingade mig själv igenom den. Jag kände rent ut sagt ILSKA i hela kroppen när jag såg den, jag blev förbannad, på så fruktansvärt dåligt humör och ledsen, fy fan. Och det värsta av allt är att den är baserad på en sann historia.
Har ni sett denna? Om inte, gör det och berätta gärna vad ni tyckte om den!


7 Januari

Idag kom dom efterlängtade bilderna som vi framkallat, 200st. Blir alldeles för dyrt om man ska framkalla alla, har sjukt mycket bilder på Liam och då snackar vi om tusentals :p haha. Eftersom att det var ett tag sedan som jag uppdaterade så har även mina skor kommit, YEEY! Jag är jätte nöjd och dom var jätte sköna, slänger upp en bild på dom sen.
Tog även en vända ner på stan idag, fick något jävla ryck och ville helt plötsligt ha en Iphone 3gs 16g white med ett 3 abonnemang. Så nästa vecka (kanske redan imorgon) så kommer våra telefoner med nya nummer, Jimmy skaffade sig en han med :)
Men så ni vet så kommer jag att ha kvar mitt gamla comviq nummer också, ett tag iaf.
Hittade även en jättesöt klänning med tillhörande leggings till Emilia, vi ska på kalas hos henne på lördag.

Tezzy och Emilia var här igår, var roligt att ses igen. Tyvärr har det inte blivit allt för ofta, det måste vi ändra på :)





5 Januari

Idag blir Emilia 1år, GRATTIS :) fy fan vad tiden gått fort. Inte långt kvar innan Liam blir 1år också.

Min telefon har börjat cpa sig igen, gick inte att sätta på den imorse, fick ta Jimmys gamla sony ericsson batteri och sätta i, då funkade den igen. Måste köpa mig en ny telefon innan jag blir galen. Ska alltid vara något fel på den.

Inte har mina skor kommit heller, jag hoppas dom kommer idag för det är röd dag imorgon vilket betyder att jag får vänta alldeles för länge. Skorna från Nellys High Heels party kanske också kommer snart. Fick ju ett mejl av dom för någon månad sen om att dom var en kommande kollektion så dom skulle få in dom typ i januari eller februari.

Har sovit på något konstigt sätt inatt, har fått nackspärr känns det som. Jätte roligt, kan typ inte göra ett skit utan att det gör svinont.

4 Januari

Idag har jag varit grinig, imorse när jag vaknade så var jag helt säker på att mina skor som jag beställt skulle komma idag och att vi skulle få visning på den perfekta lägenheten/radhuset som vi lagt intresseanmälan på.

Liam väckte mig, gav honom en ny blöja, sen blev det lite mys i sängen och äta gröt innan jag satt mig framför datorn för att se hur det blivit med allt, först in på min mejl där jag väntat på en avisering för mina skor, men icke.. Gick sedan in ivrigt på mimers sida där jag ser att det står, Du har inte blivit erbjuden visning av lägenheten i första omgången. Ha gärna kvar din intresseanmälan. Vi kontaktar dig om du kommer på tur.
FAN FAN FAN, jag som hade drömt om att vi fick den, hur vi skulle möblera, om hur fint jag skulle göra i Liams lilla egna rum. Aja, imorgon kanske skorna kommer iaf och korten som jag framkallat.
Sen är det väl bara att fortsätta att leta radhus, vill verkligen. Jag vill känna mig riktigt hemma någonstans, där jag vet att vi kommer att stanna en längre tid. Nu bor vi ju bara i en 2a och snart ska Liam ha ett eget rum, alldeles för trångt med alla hans saker i vardagsrummet. Känns inte så roligt att hålla på att fixa och dona här när jag vet att vi ska flytta så fort vi hittar det rätta som vi just nu letar efter.

Och snart börjar jag jobba igen också, känns både roligt och värdelöst. Behöver ju komma tillbaka riktigt till det sociala livet, träffa mina vänner och få rutiner, men att pendla känner jag då fan inte för, att behöva gå upp kl. 04 på morgonen när man börjar kl.07. Jag måste skaffa körkort, så fort snön är borta och ekonomin tillåter så ska jag faktiskt försöka. Är så trött på att behöva känna mig beroende av alla andra, vill jag någonstans vill jag bara kunna ta bilen och åka dit.

Nu tänkte jag lägga mig och mysa lite med världens bästa <3
kanske slå på en film och krypa ner under ett varmt täcke.

Förresten, såg Twilight, New Moon igår. Den var skitbra!

Sov gott

3 Januari

Har inte blivit mycket uppdatering här under jul och nyår ser jag :)
Vi har haft fullt upp, julen spenderades hemma hos min mamma i Avesta, väldigt trevligt. Vi var där i en vecka, sedan åkte vi hem för att sedan åka vidare till Jimmys mamma i kolbäck för att fira nyår, lika trevligt där.
Orkar inte skriva om allting, så lägger upp lite bilder istället.



Fråga mig inte vad Jesper gör under bordet, haha :)


morgonpaket :)


Jag fick också plats i bollhavet/tältet :p



Nu är Liam trött märker jag, ska låta honom sova lite middag sen kommer Johan och Camilla..

RSS 2.0