19 december

Idag sålde vi Liams sweet peace babysitter. Det är skönt att den är borta nu, tog så himla stor plats i vardagsrummet. Men saknar den endå, hade satt ut annonsen i tidningen, sen ringde det en trevlig tjej som absolut ville ha den till sin 3månaders gamla pojke, utan minsta tvekan. Problemet var bara att hon inte hade någon som kunde hjälpa henne med den hem så vi frågade Patrik och han körde oss, när vi kom fram hade jag redan lovat henne att hjälpa att montera upp den (fast jag hade bruksanvisningen med till henne). När det var klart så hämtade hon sin söta lilla son och satt honom i den, åååh han satt som en kung, precis som Liam gjorde. Då för en stund ångrade jag mig att vi sålde den, haha. Men de var väl lika bra, inte bra för ryggen om man sitter i den för länge, men Liam verkligen älskade den.. Aja, nog snackat om det.
Imorgon kommer Ingvor (min svärmor) hit, vi ska gå på stan och leta lite sista minuten julklappar :p
Är inte riktigt klar än, eller jo. Men jag kan ju inte låta bli att köpa en massa till Liam, så nog hittar jag fler till honom :) haha.


17 december

Alla vet väl vid det här laget vad det är den 17e varje månad? Jo, Liam blir en månad äldre och idag blev han 10 månader, mammas stora kille <3

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar till kl:22, då ska jag se på Tsunamin: efter vågen på kanal8.



åka pulka

Igår tog vi en sväng till ica, passade på att ta pulkan då isället för vagnen.. åååhh vad roligt Liam tyckte att det var, han bara skrattade och skrattade :) Men jag var ju inte så smart när jag köpte den, finns tydligen en speciell pulka för barn med högre ryggstöd och grejjer och jag köpte ju en vanlig innan jag fick veta att den andra fanns. Men det gick bra endå, jag satt mig med Liam och Jimmy drog oss :) mysigt. Men ska nog skaffa oss en barnpulka också.



tyvärr blev det inget kort när jag satt i pulkan tillsammans med Liam, men det måste jag fixa.. Nästa gång :)

15 december

Igår var vi ju hemma hos Ann och Theo. Det bjöds på fika och en massa bus, jätte trevligt.
Liam var faktiskt inte på julgranen lika mycket som jag trodde han skulle, han kröp fram, kikade och kände lite försiktigt sen kröp han vidare :) När vi gick hem 5 timmar senare så var han helt slut, somnade direkt i vagnen.
Vi planerade även in busborgen på måndag, Liam kanske uppskattar det mer nu när han är några månader äldre :)

Jaha, så nu har snön kommit också.. Jag hoppas att den håller i sig så att vi kan åka pulka här någon dag. För några långa promenader kan ni glömma att vi gör när det är så här mycket snö, som jag skrev i de tidigare inlägget så var det ingen höjdare :p får hitta på en massa annat roligt utomhus istället.



Avslutar med bilden när Liam är på väg att attackera mig, sötunge <3

typ 2-3 dm djup snö med barnvagn

Har ni någon gång försökt att köra en barnvagn i typ 2-3dm djup snö? Det har jag idag, och det var inte kul.. Fy fan vilken träning kan jag tala om, men vi plogade ju så snällt för tanterna som klev av bussen efter oss, så dom var nog jätte glada. Och inga vinterskor hade jag på mig heller, typiskt.. Såg en liten tjej på stan idag, kan hon kanske varit runt 5 år. Hon hade INGA SKOR på sig :O hon gick barfota.. Hur i helvete kan man låta en liten flicka gå barfota på stan i det här vädret? snöstorm och kallt och jävligt..

Var iallafall på BVC idag, Liam vägde 11,3kg och var 76cm, här går det undan.
Passade även på att vaccinera oss mot svininfluensan, jag och Liam.. Gick jätte bra.



Det var värre än såhär mestadels av vart vi gick.

14 december

Sitter och kollar på barnkanalen tillsammans med Liam, var har hänt med all barnprogram egentligen?
De mesta som går på barnkanalen är ju bara skit.. Aja, ska ta hem lite fler barnfilmer som jag kan sätta på åt Liam.
Idag ska vi iväg, ta en promenad till malmaberg och träffa Ann och Theo, ska bli roligt. Ann berättade att dom fuskat lite med att ta fram och klädde granen redan igår, så Theo och Liam kommer ju att ha fullt upp iaf, även vi som får springa efter :) haha.

Imorgon ska vi till BVC igen, det är alltid lika roligt. Liam ska vägas och mätas.
Nej, nu lär jag fixa oss härhemma, sedan bär det av mot malmaberg..

lyssna och njut

Som rubriken säger, lyssna och njut!


12 december

Ojdå, andra gången jag uppdaterar idag *klapp på axeln till mig* :)
Camilla och Johan kom över idag, bjöd på mina otroligt goda knäck (som faktiskt INTE fastnar i tänderna) innan vi gick vidare ner på stan och kikade. Tog en fika och pratade en massa strunt :)
När vi väl kom hem fick Jimmy och Johan åka iväg till Ikea och köpa min efterlängtade hylla som nu sitter uppe på väggen, skit snyggt!

Liam somnade ganska tidigt ikväll, det var skönt. Jimmy har också somnat här bredvid mig, han sov inte så bra inatt. Men han vaknar nog snart och är pigg. Själv sitter jag o njuter av min egentid, hade vi haft badkar så hade jag legat där i nu, men istället så sitter jag här o ruttnar. Men det är skönt ändå, när man blir mamma så uppskattar man verkligen den lilla tid man får över till att bara sätta sig ner och njuta av tyst- och stillheten. Inte behöva springa runt som en tok i hela lägenheten efter Liam :p haha han är så söt.
Men nog har jag fått börja sota för att jag setat och skrytit om hur bra Liam sover om nätterna, lägger sig runt 19.30 och vaknar typ 09.00. Men nu så, nu ska han vakna mitt i natten och vara jätte pigg och vill busa, tar typ 1timme att få honom att somna om :/ tror nog att det är tänderna som spökar, nu är det 2 framtänder nere som tittat fram :)
Jaja, nog om det. Jävlar vad jag skrivit nu då, märks det att jag är ensam? Haha.

Förresten, jag är så sugen på en ny mobil. Har kollat in sony ericsson satio. Är inte ett stort fan av touchskärmar men jag är villig att bortse från det eftersom jag är så jävla förtjust i den annars + att det är 12,1 megapixel. Behöver ju även en ny digitalkamera men då kanske det inte behöver vara så bråttom med en sådan om man har den mobilen. Äh, nu ska jag ge mig. Slänger in en bild på telefonen och några från idag..

Någon som har en sony ericsson satio som kanske kan slänga in en kommentar om vad dom tycker om den?

Ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha!





Jimmy vill aldrig vara med på kort :(

Idol

Såg på idolfinalen igår, jag tittar annars inte alls på det programmet, uttagningen och finalen bara.
Men jag tyckte inte alls att rätt person vann, Calle var mycket mycket bättre. Det finns allt för många av Erik stuket, Men som dom säger, 2:an kommer alltid längre. Hejja Calle!
Gjorde även lite knäck igår som vi satt och vräkte i oss under programmet, satt ju inte helt fel :)

tyckte ni att rätt person vann?




Andra Advent

Idag är det andra advent, inte långt kvar till jul. Vi kommer att åka till Avesta då, var ju där förra året också, men det var inte den bästa julafton. Alla var sjuka runt jul, och jag såklart som var höggravid drabbades också, och just på julafton fick jag magsjuka och sov bort nästan hela dagen, kom upp efter Kalle Anka. Får ta igen allt detta år istället, längtar. Lilla Liams första jul är det också, har köpt en liten tomtedräkt han ska få ha på sig :)

Liams tänder börjar äntligen komma, ena framtanden nere har spruckit upp, den andra bredvid är på väg den också.


Nej, nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig, har en del att stå i imorgon.
Städa, städa, städa och tvätta.




Världens underbaraste och sötaste unge, mamma älskar dig Liam <3


Calle är grym


RSS 2.0