Om allt och ingenting

Nu så har vi antagligen barnvakt imorgon så vi kan gå på bio, ska bli roligt! Såg även idag att dom har barnvagnsbio här i Västerås, hade jag ingen aning om. Men roligt, då kan man ju träffas ett par mammor med barn och gå dit :)
Johan ringde även Jimmy idag och bjöd oss till han o hans tjej i uppsala nästa lördag, skulle bjuda på mat o grejjer sen var det oktoberfesten också tror jag. Vet inte riktigt om vi ska dit, lämna Liam under natten? :/ vet inte om jag är redo för det än, ett par timmar går väl an men längre än så? hmm, får se hur det blir.
Tror inte jag kommer att amma då iaf, håller på att dra ner på det, nu får han bara på morgonen, men de ska vi ersätta med ett extra mål gröt eller nå. Det är både jobbigt och skönt att sluta, kommer att sakna den närhet som vi får med varandra under ammningen (men den närheten får vi iofs iallafall) de enda som ska bli skönt är att slippa dessa jävla amningsbh:arna och amningskuporna. Är så jävla trött på dom nu, så himla fula!

Just nu ligger Liam o sover. Christer är här o hälsar på. Han o Jimmy spelar Need for speed most wanted och jag har precis diskat klart. Har storstädat idag!
Har även kollat runt lite på lägenheter, 3or. Är så sugen på att flytta igen, vi flyttade ju nyss hit men det är fortfarande bara en 2a och jag vill ha eget rum till Liam. Han har väl inte så stort behov av att ha det redan nu men skulle vara skönt och ha någonstans där han kan ha alla sina leksaker, är lite trött på att ha dom över hela vardagsrums golvet. Och det skulle vara så roligt att inreda rummet, kollat runt en massa på nätet och vill beställa hem hur mycket som helst :)
I vilket fall så måste han ju ha ett eget rum om något år, därför jag vill flytta redan nu. Tycker inte det är så roligt och fixa o dona i denna lägenhet när jag vet vi lär flytta snart igen. När vi väl hittat en 3a så vet vi att vi kommer att bli kvar i den tillräckligt länge för att fixa till den. Vi hade ju våra funderingar på att göra ett massa saker i denna lägenhet men tror vi skippar de mesta och fixar de i den andra istället.

Nej, nu har jag skrivit tillräckligt tycker jag =) Godnatt på er

Kommentarer
Postat av: tezzy

åå vill oxå se flickan som lekte med elden den är nog jätte bra:) ni får ha så kul imorn:) love u pussss

2009-09-17 @ 23:36:36
URL: http://tezzzzyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0